Alternosfera pregateste un album nou

de Marius Podaru

Alternosfera pregateste un album nou


Invitat la emisiunea "Discutii la o cafea", Marcel Bostan, solistul trupei, a vorbit despre inceputul carierei lui si despre noile scopuri pe care le are trupa in viitorul apropiat.

Intrebat despre noul material discografic, Marcel nu a oferit detalii. El a spus insa ca momentan se lucreaza la viitorul album si ca in aceasta vara vor petrece o mare parte din timp in studio pentru a reusi finalizarea inregistrarilor pana la lansarea care este programata in toamna.

El a mai vorbit despre un turneu national ce va incepe odata cu lansarea noului album.

Trupa Alternosfera a fost fondata in anul 1998. De-a lungul timpului, ea si-a modificat de mai multe ori componenta, in prezent avand doar doi dintre membrii originali: Marcel Bostan la voce si clape si Marin Nicoara la chitara.

Originara din Republica Moldova, Alternosfera a reusit sa-si castige notorietate in Romania odata cu lansarea primului lor album, Orasul 511, in anul 2005.

Dupa succesul primului album au mai urmat alte patru albume: Visatori cu plumb in ochi, Flori din Groapa Marianelor, Virgula si Epizodia. Ultimele doua albume au beneficiat de o promovare intensa si de turnee nationale cu concerte in principalele orase din Romania.

Puteti urmari integral emisiunea mai jos.Sursa foto: fb.com/Alternosfera.
Sursa video: Prime TV Moldova

Marius PodaruDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook