Alternsofera a lansat o piesa noua insotita de clip, 'Fantanile'

de Cristi Nedelcu

Alternsofera a lansat o piesa noua insotita de clip, 'Fantanile'


Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la infiintare, Alternosfera lanseaza un nou videoclip. Piesa Fantanile este al doilea single publicat de pe urmatorul album si are drept scop promovarea filmului cu acelasi nume, o noua productie cinematografica din Republica Moldova ce va fi lansata anul viitor.

Videoclipul piesei a fost filmat in luna octombrie a acestui an si contine scene din film. Fantanile este o drama de mediu metraj, in regia lui Radu Zaporojan. Imaginea este semnata de Veaceslav Cebotari, care este si producatorul filmului, iar scenariul ii apartine Marianei Starciuc. Muzica filmului este compusa si orchestrata de Alternosfera. Filmul Fantanile este o productie Diametral Film, P&P Studio, Moldova-Film, Pascaru Pproductions, AS 511 LAB, e-Cont si este sprijinit de CNC Moldova.

Cel de-al VI-lea album Alternosfera va fi lansat la inceputul anului 2019, iar primul concert de lansare anuntat va avea loc pe 22 februarie la Arenele Romane din Bucuresti.

Alternosfera te cheama!

Pentru concertul de la Arene biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook