Au ramas mai putin de 500 de bilete pentru concertul #dinBasarabia

de Elena Paraschiv

Au ramas mai putin de 500 de bilete pentru concertul #dinBasarabia


Biletele pentru concertul #dinBasarabia de pe 27 martie la Arenele Romane, la care vor evolua pentru prima data pe aceeasi scena trupele – Zdob si Zdub si Alternosfera, cu participarea trupei Cuibul, sunt aproape epuizate. In acest moment, au ramas mai putin de 500 de bilete, dintre care doar un numar foarte mic va fi disponibil la intrare, la pretul de 50 lei.

Pana in ziua evenimentului, biletele costa 45 lei si pot fi cumparate online pe iabilet.ro. De asemenea, le gasiti si in reteaua magazinelor partenere ale acestora – Magazinul Muzica, Senia, Uman, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Diverta, agentiile Perfect Tour din toata tara si in librarile Mihai Eminescu, Carturesti si Humanitas.

Evenimentul este organizat de catre Centrul pentru Integrare si Dezvoltare PRUT si Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti, cu sprijinul Institutului Cultural Roman si recomandat de Rock FM.

Parteneri media: Metalhead, BestMusic, InfoMusic, Adevarul.ro, InfoPrut, Urban.ro, Transmedia, Romanian Global News, Rockstage, Cinemagia, Regielive.ro, Orasul meu, Mahmur.info, Eva.ro, Sapte seri, Trilulilu, Hyperflash.ro

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de concert, puteti sa accesati pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/575064185970567/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook