Concert Alternosfera si multi altii in Wings Club Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Alternosfera si multi altii in Wings Club Bucuresti


MetalSupport va invita duminica, 29 mai, in Wings Club din Bucuresti. Va asteptam incepand cu ora 19.00, ora de acces pentru public.

Incepand cu ora 20.00, pe scena vor urca:

Alternosfera
Mat
Toy Machines
Band For Rent


Bilet: 15 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.


Alternosfera
http://www.alternosfera.com/
http://www.myspace.com/alternosfera

Alternosfera a fost fondata de doi prieteni liceeni in 1998, prima repetitie avand loc la 13 decembrie.
Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, avand in prezent doar 2 persoane din formula initiala, Marcel si Marin. In primii ani de existenta formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaya experienta inregistrand primele demo-uri. Primul album "Orasul 511" a fost lansat in mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formatia isi avea sala de repetitie. Cel de-al doilea album al formatiei, "Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica" a vazut lumina zilei in iunie 2007. Prin acest album Alternosfera a vrut sa puna punct perioadei romantismului liric in creatia sa. In toamna 2008, Alternosfera lanseaza EP-ul "Flori din groapa Marianelor". Va urma ",".


Mat
http://www.myspace.com/matband

Genul abordat de trupa este o mixture de stiluri, fiecare membru punandu-si amprenta asupra soundului, un balans armonic intre genuri precum funk, hip-hop, nu-metal si hardcore. Desi primul concert MAT a fost sustinut la doar 3 luni dupa definitivarea formulei, acesta a avut un real success, oferind trupei sansa de a deschide concertul din Iasi al baietilor de la Luna Amara, unde prestatia a fost inregistrata si transformata in ceea ce a devenit primul demo MAT. Momentan, trupa MAT ii asista pe baietii de la Alternosfera in turneul de lansare a albumului Virgula.


Toy Machines
http://www.myspace.com/toymachinesband

Toy Machines este o trupa de alternative cu influente grunge formata in Suceava,in vara 2008 cand inregistreaza un demo de doua piese ce le puteti asculta si pe pagina de Myspace a trupei. Dupa o schimbare de componenta,acestia au primul concert in Apr 2009,iar in acesti doi ani au strans zeci de concerte,sute de prieteni si probabil multe pahare de bere goale.


Band For Rent
http://www.myspace.com/thebandforrent

Trupa s-a format in 2007, cu membrii initiali Dan, Ciumi, Mihai si Alex, dintre care ultimii doi colaborasera si inainte pe plan muzical. Stilul ales, rock alternativ, a fost mai putin o decizie cat un rezultat natural al coeziunii dintre membri. In privinta coverurilor, s-au cantat putine mai ales datorita entuziasmului membrilor de a compune ceva original. Concertele au inceput prin toamna lui 2008 alaturi de alte trupe tinere si locale precum si nume importante in muzica, trupa avand la activ aproximativ 20 de conerte. In 2010, dupa aproape 3 ani de activitate

Acest concert face parte din turneu de promovare a albumului "Virgula".


Adresa: Str. Mihai Eminescu nr.127, sector 2, Bucuresti.
Mijloace de transport: 16, 133, 135, 616.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook