Am Fost La Munte Si Mi-a Placut lanseaza albumul 'S-a Rezolvat. Nu Se Poate' si anunta datele turneului national

de Andreea Gherfi

Am Fost La Munte Si Mi-a Placut lanseaza albumul 'S-a Rezolvat. Nu Se Poate' si anunta datele turneului national


Am Fost La Munte Si Mi-a Placut este o trupa de Post-Rock/Tripcore fondata in 2015, initial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Raurilor Care Curg in Jos, sau in Sus, Depinde Cum Te Uiti”, in luna iulie a anului 2016 s-a inchegat un grup in toata regula si lui Vlad i s-au alaturat Matei Puscaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Campean la tobe (Stema, :umbra) si Mircea Becherescu la chitara (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisa a grupului, baietii lanseaza primul material Full-Length numit “S-a Rezolvat. Nu Se Poate”, ce va contine 9 piese exclusiv instrumentale, cu interventiile vocale ale actritei Isabela Neamtu. Albumul isi propune sa trimita ascultatorul intr-o stare de relaxare dar si de conflict, acesta facand referire prin intensitatea fluctuanta si titlurile pieselor la diversele trairi si intamplari pe care oamenii le intampina in viata de zi cu zi.

Lansarea si promovarea albumului va avea loc prin intermediul unui mic turneu national pe parcursul lunilor septembrie si octombrie:

05 Septembrie / Cluj Napoca / The Shelter

08 Septembrie / Craiova / Wave 84

15 Septembrie / Buzau / in cadrul Top T Buzau

16 Septembrie / Iasi / RockNRolla

19 Septembrie / Bucuresti / Club Control

07 Octombrie / Constanta / TBA

08 Octombrie / Bucuresti / Quantic Club - Q Fest

Pana cand albumul va fi disponibil, baietii va intreaba:

Mai multe detalii pe pagina oficiala de Facebook a trupei:

Am Fost La Munte si Mi-a PlacutDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook