Amaranthe anunta data lansarii noului album

de Pruna Andrei

Amaranthe anunta data lansarii noului album


"The Nexus", noul album de studio semnat de grupul suedez Amaranthe, va fi lansat in Europa in data de 20 martie, via Spinefarm Records.

The Nexus, un nou videoclip semnat de catre Amaranthe si regizat de Patric Ullaeus, poate fi vizionat mai jos.

Noul album a fost realizat in colaborare cu producatorul Jacob Hansen in studioul sau din Ribe, Danemarca.

Chitaristul Olof Morck a declarat: "Piesele de pe noul material sunt usor de recunoscut ca fiind ale Amaranthe, totusi exista o noua si unica combinatie intre melodii. Lumea ne intreaba de obicei daca exista o presiune in a scoate iar un album de succes, dar noi raspundem mereu ca nu, chiar deloc. Abia asteptam sa ne intoarcem la drum cu aceste piese noi."

The Nexus tracklist:

01. Afterlife
02. Invincible
03. The Nexus
04. Theory Of Everything
05. Stardust
06. Burn With Me
07. Mechanical Illusion
08. Razorblade
09. Future On Hold
10. Electroheart
11. Transhuman
12. Infinity


Conform paginii oficiale de Facebook, Amaranthe va concerta la editia din acest an a festivalului ARTMania.

In 2012, ARTmania a reunit pe scenele din centrul medieval al Sibiului nume impresionante dintr-o zona muzicala mult mai variata, de la gothic metal la heavy metal, pana la punk si alternative rock. Concertele din weekend au atras in inima Transilvaniei peste 12.000 de participanti veniti din toate colturile tarii si de peste hotare sa isi vada artistii preferati, cei mai multi invitati din afara granitelor venind in special din Germania, Spania, Italia, Bulgaria si tarile nordice, pentru a vizita unul dintre cele mai frumoase orase din Romania in timpul festivalului ARTmania.

ARTmania Festival 2013 se va desfasura in saptamana 5-11 august.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook