Amaranthe vor lansa un nou album in 2013

de Pruna Andrei

Amaranthe vor lansa un nou album in 2013


Amaranthe, impreuna cu membrii din Dragonland, Dreamland, Nightrage, Mercenary, vor lansa un nou album full-length. Grupul suedez va intra in studio pe 24 septembrie pentru a inregistra in primul rand, un LP via Spinefarm Records. Trupa va lucru din nou cu producatorul Jacob Hansen in studioul sau din Ribe, Danemarca. Viitorul album va fi lansat la inceputul lui 2013.

Chitaristul Olof Morck a transmis urmatorul comentariu:

"Intre constantele si nesfarsitele noastre concerte, am lucrat neobosit la viitorul nostru album, care se pare ca se aduna incetul cu incetul. Am trait si respirat aceleasi 12 melodii de pe primul album, in fiecare zi a ultimului an, iar prin prezentarea unor noi piese, Amaranthe va urca la un nou nivel. Tema si atmosfera este una vizionara si ultra moderna, lucru subliniat si de posterul teaser."( pe care il puteti vizionaliza mai jos).

"Piesele sunt usor de recunoscut ca fiind ale Amaranthe, totusi exista o noua si unica combinatie intre melodii. Lumea ne intreaba deobicei daca exista o presiune in a scoate iar un album de succes, dar noi raspundem mereu ca "nu, chiar deloc. Abia asteptam sa ne intoarcem la drum cu aceste piese noi."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook