Biografie AmnesiaAmnesia

Genuri muzicale:
IndieAlternativePost punk

Trupe similare:
Linkin Park  Vita de Vie  Evanescence  Korn  Green Day  Coma  Muse

Formată în 2012, trupa constănțeană Amnesia este formată în momentul actual din Stănescu Dan-Iulian la voce, Elenkos Alex la chitară solo, Corceanu Teodor la chitară ritm, Azoitei Adrian-Daniel la chitară bass și Neculai Sorin-Gabriel la tobe.
Genul abordat de trupă este o fuziune între rock alternativ, post-punk și indie rock. Încă de la debut, trupa a reușit să își facă simțită prezența electrizând publicul prezent, ca acesta, la finalul serii, să scandeze numele trupei. Trupa este foarte cunoscută local în materie de show, aducând câte ceva nou și multă energie pe scenă la fiecare concert. Show-ul unicat a fost prezentat în diferite locații printre care menționăm Legendary Pub, Broadway Legendary Café, West Side Maritimo, Doors Club, El Comandate, Plaja Modern, și a fost premiat în festivaluri precum Highschool Fest, School Of Rock și Legendary Nights. Trupa și-a făcut apariția 2 ani la rând în cadrul festivalului Zilele Prieteniei Bergenbier Constanța, la Out Of Doors editia a 4-a, dar și în străinătate, în festivalul Let’s Rock It! din Dobrich, Bulgaria.
Mai exact, trupa Amnesia reprezintă un moment de destindere de la monotonia vieții fiecărei persoane prezente în public prin muzică, glume, un show unde poți fi tu însuți fără a fi judecat de lumea exterioară și distracție.
Trupa a lansat primul material discografic cu numele Rock-A-Saurus pe 24 Octombrie 2015, acesta conținând 6 piese proprii și 2 cover-uri adaptate pe stilul trupei, material disponibil gratuit pe Youtube, Soundcloud si Metalhead.

Facebook
https://www.facebook.com/Trupa.Amnesia/
Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCXUyAD9y8CZTK5gPFPW1rQA
Soundcloud
https://soundcloud.com/trupa-amnesia