Amoral - Burn (The Cure cover)

de Elena Paraschiv

Amoral - Burn (The Cure cover)


Amoral isi surprind fanii cu un cadou la sfarsit de an. Finlandezii au lansat cover-ul piesei "Burn" al trupei The Cure.

Asta, inainte de a intra din nou in studio pentru a lucra la noul material discografic, ce va fi lansat la sfarsitul anului viitor. Inregistrarile vor avea startul in februarie la Sound Supreme studios in Hameenlinna, Finlanda.

Pre-productia viitorul material, al saptelea din cariera trupei si al patrulea cu Ari Koivunen ca lead-singer a inceput in aprile, iar de curand trupa a incheiat un turneu prin Europa cu Dark Tranquillity. Cel mai recent album "Fallen Leaves and Dead Sparrows" a fost si este in continuare apreciat atat de fani cat si de presa de specialitate.

Marco Hietala a ajutat trupa cu niste sfaturi pentru a da cover-ului o nota personala, dar trupa a reusit sa mearga pe o linie care sa se apropie cat mai mult de varianta originala. Rock On!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook