Amorphis - Detalii despre noul album

de Morrison

Amorphis - Detalii despre noul album
Frontman-ul trupei finlandeze Amorphis, Tomi Joutsen, a vorbit intr-un interviu acordat publicatiei bulgare Tangra Mega Rock, despre noul album intitulat Silent Waters. "Am scris piesele pentru acest album intr-o stare de spirit extraordinara.

Imediat dupa aparitia albumului "Eclipse", am vrut sa facem un nou material, pentru ca aveam deja cateva piese noi si ne simteam motivati. Cred ca am facut bine, deoarece "Silent Waters" ne reprezinta pe noi ca trupa in acest moment".

Despre single-ul "Silent Waters", a carui lansare o va preceda pe cea a albumului, Tomi Joutsen spune ca este o piesa foarte buna pentru a fi promovata pe posturile de radio care nu difuzeaza metal extrem.

Parerea lui este insa ca "Towards and Against", alta melodie care va fi inclusa pe album, este mai buna, pentru ca ofera o viziune mai exacta asupra intregului album.

Albumul a fost inregistrat in studiourile Sonic Pump din Helsinki, mixajul fiind realizat de Mikko Karmila (Nightwish, Stratovarius) la Finnvox Studios. "Silent Waters" va aparea pe 29 august, fiind precedat de un single.

Tracklist-ul albumului este urmatorul:

01. Weaving The Incantation
02. A Servant
03. Silent Waters
04. Towards And Against
05. I Of Crimson Blood
06. Her Alone
07. Enigma
08. Shaman
09. The White Swan
10. Black River
11. Sign

In luna noiembrie, Amorphis vor pleca intr-un turneu european alaturi de Swalloow The Sun si Insomnium.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook