Amorphis si Haggard canta diseara la Romexpo

de Morrison

Amorphis si Haggard canta diseara la    Romexpo
Va reamintim ca in aceasta seara, incepand cu ora 19, in Pavilionul 18 din cadrul Romexpo Bucuresti, va avea loc un concert extraordinar Amorphis, Haggard si Frozen Dusk. Concertul este sold out de aproape o luna.

Diseara, dupa concert, va invitam in Live Metal Club la un Unofficial Afterdrinky pe felie pana dimineata ! Intrarea libera. (LMC - Calea Grivitei langa metroul Basarab in spatele Service-ului Titulescu)

Cel mai scurt drum catre ROMEXPO este cu metroul cu care puteti merge pana la Aviatorilor de unde luati orice autobuz catre Piata Presei Libere.

O harta puteti gasi mai jos. Cea mai simpla cale de acces e prin poarta B, mergeti pana la borcanul Romexpo, apoi exact langa gasiti pavilionul 18.In pregatirea concertului dediseara cu Amorphis si Haggard si a show-ului special HAGGARD din data de 10 februarie, va prezentam doua editii speciale dedicate celor doua trupe care includ cronicile tuturor albumelor, poze si biografie:

Editie Speciala Amorphis
Editie Speciala Haggard

BONUS:

Toate Versurile Haggard
Toate
Versurile Amorphis

Toate
Videoclipurile AMORPHIS
Toate
Videoclipurire HAGGARD
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: