Biletele la Amorphis si Haggard

de Morrison

Biletele la Amorphis si Haggard
Cei care doresc sa isi cumpere bilete cu pret redus pentru concertul Amorphis si Haggard, din data de 9 februarie, pot face acest lucru pana in data de 9 ianuarie. Pana la aceasta data, biletele vor avea pretul de 60 de lei, iar dupa aceasta data vor costa 75 de lei.

Biletele pentru se pot cumpara din reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara, de la Magazinul Muzica din Bucuresti si online, pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro

Va reamintim ca ARTMANIA prezinta, in data de 9 februarie 2008, la Romexpo, Pavilionul 18, de la ora 19.00, doua dintre cele mai indragite strupe de pe scena de metal internationala: Amorphis si Haggard.

Dupa un concert senzational sustinut in cadrul primei editii a Festivalului ARTMANIA, din 2006, finlandezii de la Amorphis revin in Romania, de data aceasta in Bucuresti, cu forte proaspete si cu un nou album, Silent Waters (2007), care imediat dupa lansare a ajuns pe primele pozitii ale topurilor de gen si a fost numit unul dintre cele mai bune albume metal ale anului.

In ciuda faptului ca Haggard si-au anulat aparitia pe scena Festivalului ARTMANIA 2007, din cauza unui accident suferit de unul dintre membrii trupei, formatia germana va canta, in premiera, in Romania, pe data de 9 februarie, dupa ce fanii i-au asteptat ani la rand.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: