An Theos a lansat un nou clip pentru piesa 'Alean'

de Cristi Nedelcu

An Theos a lansat un nou clip pentru piesa 'Alean'


Trupa a lansat de curand single-ul videoclip "Alean", prima piesa noua pe anul 2018 in pregatirea albumului din 2019.

An Theos a castigat multa experienta in urma celor peste 100 de concerte sustinute de la infiintare, fapt dovedit in 2018 la concursul international de metal al Wacken Open Air unde s-a clasat pe locul al 3-lea din 28 de trupe de pe 5 continente. Genul de muzica abordat este Epic Folk Metal cu teme muzicale locale la baza si riff-uri din mai multe subgenuri ce incearca sa trezeasca ascultatorului sentimentul de razboinic si sa mentina vii traditiile, obiceiurile si povestile romanesti.


Trupa activeaza de 8 ani de zile. Am avut concerte atat in tara la festivaluri precum "'Wacken Open Air 2018'' unde s-a clasat pe locul 3 din 28 de trupe de pe mapamond,"Celtic Transilvania", "Metalhead Meeting", "Folk&Metal Fest"; cat si in strainatate la festivaluri precum "Lovech" si "Kavarna", din Bulgaria, "Folk Metal Fest", din Italia. Atasez un PDF cu informatii aditionale despre An Theos.

Link oficial An Theos: www.an-theos.comDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook