An Theos la Folk & Metal Fest V

de Cristi Nedelcu

An Theos la Folk & Metal Fest V


La mai bine de un an de la lansarea ultimului material discografic intitulat 'Spre Cer' alaturi de videoclipul 'Vuiet de Jale', formatia bucuresteana de epic folk metal, An Theos, revine pe marea scena din Club Quantic cu piese deja consacrate precum 'Noaptea Sanzienelor', 'Semintia Daca', 'Prin Viu Grai Stramosesc' si pregateste fanilor un show nou, special, plin de surprize precum auditia in premiera a unor piese ce vor face parte din noul material discografic si multe altele.

Vineri, 29 martie, de la ora 21, pe scena Club Quantic in cadrul Folk & Metal Fest V, formatia bucuresteana de epic folk metal, An Theos, va prezenta un show nou, complet, plin de vibratie si emotie cu momente unice si deosebite. Pe parcursul concertului li se vor alatura dacii de la Historia Renascita pentru a performa coregrafii deosebite in stransa legatura cu povestile pieselor de pe scena.

De asemenea, setlistul va include si doua piese noi ce vor urma sa apara pe urmatorul material discografic la care trupa lucreaza intens. Cea mai mare supriza, ne promit ei ca ne va astepta in mijlocul concertului si ne invita sa-i urmarim si sa petrecem o seara inedita de epic folk metal impreuna!

An Theos inseamna:

Loredana Butnaru - female vocal

Florin Costachita - male vocal

Gabriel Andrei- lead guitar, backing vocals

Teddy Bejenaru - rhythm guitar

Catalin Ungureanu - bass

Lorena Mitoi - keyboards

Tudor Uscoi – drums

Facebook Event

Website oficial An Theos

Facebook oficial An Theos


Va reamintim ca alturi de An Theos vor mai urca pe scena Folk & Metal Fest Bucovina, Harmasar, Apa Simbetii si Kunnstra.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook