A LIVE Tribute to ANATHEMA

de Morrison

A LIVE Tribute to ANATHEMA

METALHEAD.ro si Absynthe Productions va prezinta ultimul mare eveniment al anului 2006, An evening with Duncan Patterson, precedat de Anathema Live Tribute, vineri, 15 decembrie incepand cu ora 20:00, in clubul Old School, din incinta Casei de cultura a studentilor Grigore Preoteasa - Calea Plevnei nr. 61, Bucuresti.

Prima parte a evenimentului, tributul Anathema, va reuni 20 din cei mai buni si mai cunoscuti muzicieni din underground-ul romanesc care fac parte din trupe precum Trooper, L.O.S.T., Antract, Crize, Rising Shadow, Taine, Grimegod, Nexus, Abigail, DinUmbra, My Shadow, Thunderstorm, MG42 si care, impreuna in cel mai urias jam session care s-a facut vreodata pe o scena underground romaneasca, vor interpreta 15 piese selectate cu mare greutate de pe toate albumele Anathema din 1993 si pana azi. Elementul de noutate si inedit al acestei prime parti o constituie participarea unui fost membru al grupului Anathema, Duncan Patterson (bassist/compozitor in perioada 1991-1998). El va asigura partile de bass si chitara la 5 din cele 15 piese care se vor canta in acea seara, ceea ce constituie o alta premiera in rock-ul romanesc.

Partea a doua a evenimentului va apartine in totalitate lui Duncan Patterson, care va asigura pentru restul noptii un DJ Set constand din selectii muzicale din aria metal, goth, dark, ambient, set-uri pe care le-a mai tinut in cursul acestui an si in Grecia si Turcia, precum si in alte tari europene.

Intre cele doua parti, Duncan, care este si membrul fondator al trupei Antimatter, trupa pe care a parasit-o de curand pentru a se dedica in totalitate altei intreprinderi personale, ON, va lansa in Romania primul album al acestui proiect multinational, "Madre, Protgenos", care, asa cum spune el, "desi minimalist ca abordare, este o colectie de 'arome' si 'imagini' avand la baza misticismul irlandez, celtic si exotismul mediteranean". Asadar, ascultatorii de Dead Can Dance, Antimatter si world ambient nu trebuie sa rateze aceasta lansare. Dupa acest concert, albumul va putea fi gasit numai prin comanda la Absynthe Productions.

Pretul biletului va fi de 10 RON pana in ziua concertului si de 15 RON in ziua concertului.

Biletele vor fi disponibile incepand cu jumatatea lunii Noiembrie si se vor putea gasi in fiecare zi in Club Utopia dupa ora 19:30. Provincia poate face rezervari la contact@metalhead.ro. Sunteti rugati sa specificati numele complet si orasul, precum si numarul de rezervari dorite. Bilete vor fi disponibile si in ziua concertului la intrare in limita stocului disponibil.

Numarul de bilete este limitat la 500 de bucati !

Multumim celor care fac posibil acest eveniment, precum si partenerilor media.

Parteneri Media: Sapte Seri, Ziarul Compact, Bestmusic.ro, 220.ro, Underground Hour, Bring The Noise, Metalact, Hotnews.ro, Bascalie.ro, Apropo.ro, PORT.ro, 25h.ro, afterparty.ro si afterhours.ro.

Eveniment organizat cu sprijinul: GUITAR SHOP, PROGUITAR si MEDIARENT !

Producatori si Organizatori: METALHEAD.ro si Absynthe Productions.

Websites:

ANATHEMA

http://www.anathema.ws

ANATHEMA @ Myspace
http://www.myspace.com/weareanathema

ANATHEMA Fan Site

http://www.anathemaniacs.net

ON http://www.pressarea.equilibriummusic.com/artistinfo.php3?redir=&lang=en&ArtID=1016

Duncan Patterson/ON @ Myspace
http://www.myspace.com/duncanpatterson

METALHEAD Romania
http://www.metalhead.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook