Anathema si Rolling Stones in Romania?

de Morrison

Anathema si Rolling Stones in Romania?
Din surse sigure am aflat ca negocierile cu Anathema sunt aproape gata pentru prezenta pe scena alaturi de My Dying Bride la festivalul Artmania din vara aceasta. Tot legat de festivalul Artmania, am inteles ca acesta se va muta in luna iunie pentru a nu se interesecta cu concertul Rolling Stones de la Bucuresti din data de 14 iulie. Tot despre concertul Rolling Stones, vorba targului umbla ca intrarea va fi gratuita iar spectacolul va fi pe stadion. Festivalul Artmania se va desfasura tot la Sibiu cel mai probabil la mijlocul lunii iunie. Sa speram ca organizatorii vor putea incheia deal-ul cu cele doua trupe, Anathema si My Dying Bride pentru a putea muta data festivalului din iulie in iunie.

Sincer sa fiu niciodata nu am fost de acord cu spectacolele gratuite (vezi Rolling Stones) asa ca sper ca organizatorii sa nu recurga la aceasta solutie de compromis, generata probabil de faptul ca Rolling Stones s-au obsinuit si VOR sa cante doar in fatza unei audiente numeroase. Sunt de asemenea curios de locatia desfasurarii concertului pentru ca stadionul Lia Manoliu am auzit ca se inchide pentru renovari in luna iunie.

Om trai si om vedea !

Comenteaza pe Forum: My Dying Bride, Sibiu, 14 iulie 2007!

MorrisonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: