Noul album Anathema

de Morrison

Noul album Anathema
Jamie Cavanagh, basistul formatiei britanice Anathema, a oferit cateva detalii despre viitorul album, care se va intitula Everything. Jamie a descris CD-ul cu urmatoarele cuvinte: "foarte colorat, stralucitor, galagios, tacut, intunecat, luminos, melodic, rezonant, introspectiv".

Basistul a mai adaugat "Il am tot timpul in minte si uneori ma innebuneste. Il iubesc. Foarte diferit dar totusi foarte in stilul Anathema".

Printre sentimentele care au stat la baza compunerii pieselor, durerea si tristetea nu mai ocupa locul principal, asa cum s-a intampalt in cazul materialelor anterioare. "O mare parte din ce am compus pentru acest album nu mai este la fel de trist ca in trecut. E diferit, lucrurile se schimba.
Treci peste lucruri si mergi mai departe. Exista multe influente si experiente din care s-a nascut noua noastra muzica", a mai adaugat Cavanagh.

"Everything", care va iesi pe piata muzicala pana la sfarsitul lui 2007, contine 12 piese si are o durata de aproximativ o ora, potrivit basistului.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: