Anette Olzon stia ca o colaborare Nightwish cu Floor Jansen va insemna finalul ei cu formatia finlandeza

de Cristi Nedelcu

Anette Olzon stia ca o colaborare Nightwish cu Floor Jansen va insemna finalul ei cu formatia finlandeza


Anette Olzon a declarat ca ea nu a fost de acord ca Nightwish sa colaboreze cu Floor pentru ca era convinsa ca ulterior va fi data afara din trupa.

Totul a inceput in 2012 cand Anette a cerut ca turneul din Australia sa fie amanat pentru ca ea era insarcinata. In schimb Tuomas Holopainen, claparul si compozitorul Nightwish a sugerat ca Jensen sa o inlocuiasca temporar pe Anette insa aceasta a refuzat.

"Eram prea gravida ca sa ma pot duce in Australia si am dorit sa reprogramam, dar Tuomas nu a fost de acord. Initial s-a discutat ca cineva sa cante in locul meu, iar eu am fost 'Yeah, well, okay', dar cand au spus ca Floor va fi cea care sa ma inlocuiasca am refuzat automat. Nu am crezut ca fiind o idee buna pentru ca stiam ce urma sa se intample - Fani o vor iubi pe Floor pentru ca ea este solista de metal iar eu sunt solista de pop, si vroiam sa imi pastrez job-ul."

Olzon a avut probleme cu fanii Nigtwish dupa ce a fost aleasa sa o inlocuiasca pe Tarja in 2005.

"Multa ura a fost indreptata impotriva mea si a vocii mele. Daca as fi fost Tarja, nu m-ar fi deranjat ca Floor sa ma inlocuiasca o perioada scurta de timp pentru ca stiu ca fanii m-ar fi asteptat. Ar fi zis 'O vrem pe Tarja inapoi'."

Vocalista a mai spus ca Tuomas este destul de deranjat ca Tarja ii canta unele din piesele sale si ca din aceasta cauza ea nu va canta nici o piesa de la Nightwish.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook