Anette Olzon - Lies videoclip


Lies, primul videoclip semnat de Anette Olzon, fosta solista Nightwish, poate fi urmarit mai jos. Clipul este regizat de Patric Ullaeus si Revolver Film Company (Dimmu Borgir, Lacuna Coil, In Flames, Sonic Syndicate, Kamelot).

Este primul single extras de pe albumul de debut, Shine, disponibil pe piata incepand cu data de 28 martie, via Edel Group.

CD-ul este co-produs de Anette Olzon si Johan Kronlund si se bucura de colaborari cu artisti de succes din Scandinavia: Stefan Orn si Jonas Glosser.

Albumul a fost mixat de Kronlund, Nicklas Flykt si Ronny Lahti.

Anette a oferit si cateva detalii despre album: „Sunt atat de incantata ca imi voi lansa primul meu album solo la care lucrez de ceva timp. Albumul are o tenta foarte personala cuprinzand cantece pe care le-am scris in 2009 cat si altele mai recente.'

'Mesajul predominant al materialului vorbeste despre viata care poate fi foarte intunecata si plina de greutati si tristeti, dar ai mereu la indemana optiunea de a vedea luminita de la capatul tunelului care sa te faca mai puternic, plin de energie...sa te faca sa stralucesti, indiferent de obstacole.”


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD

Comenteaza logat cu Facebook

Log In with Facebook