Tom DeLonge: Lucrez la trei filme noi

de Chaos Lore

Tom DeLonge: Lucrez la trei filme noi


Tom DeLonge, membru al trupei Blink-182 si solist al Angels And Airwaves, a vorbit de curand despre planurile sale de viitor, printre care se numara si lansarea a trei noi filme.

Artistul se afla momentan in turneu cu AVA pentru promovarea proiectului "LOVE", care presupune un lung-metraj si un dublu CD cu soundtrackul acestuia. Cele doua discuri sunt considerate cele mai recente doua albume de studio ale Angels And Airwaves.

Legat de zvonurile potrivit carora DeLonge ar lucra la o animatie numita "Poet Anderson", acesta a declarat:

"Avem trei idei de filme la care lucram deja, doua in special - una are un script scris in intregime, despre care nu pot vorbi inca. Dar filmul cu 'Poet' este o idee foarte mare si ambitioasa, este despre vise si experiente la limita dintre viata si moarte. Va avea cadenta unui film mainstream, dar va arata foarte artistic. Ne va permite sa facem un album care sa sune foarte diferit fata de tot ce a facut Angels And Airwaves in trecut".

Tom a mentionat ca turneul de promovare pentru "LOVE" va continua si ca Angels And Airwaves vor participa la cateva festivaluri in aceasta vara.

Ilan Rubin l-a inlocuit pe Atom Willard la tobe in luna octombrie a anului trecut. Despre acest aspect, solistul a spus: "Se simte ca si cum e cu totul alta trupa acum. Avem un tobosar nou, a venit cu ceva nou in trupa, ceva care ne lipsea, iar acum ne-am largit orizontul muzical".

Tom DeLonge va sustine concerte si alaturi de Blink-182 in aceasta vara. "Turneul Blink e in iunie, iar dupa aceea vor fi si concertele AVA. Dar ma voi ocupa de ambele trupe in acest an".

"LOVE" a avut premiera pe 2 ferbuarie la Santa Barbara International Film Festival (SBIFF), iar trailerul poate fi urmarit mai jos. Piesa "Anxiety" este cel mai nou single al trupei, care este inclus pe "Love II" (2011), soundtrackul peliculei.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: