ANIMALS AS LEADERS au un nou baterist

de George Lazar

ANIMALS AS LEADERS au un nou baterist


Animals As Leaders pornesc primul lor turneu european ca headlineri pe 1 aprilie, in Tilburg, Olanda.

Concertele nu il vor include in line-up si pe bateristul Navene Koperweis, care a decis sa paraseasca grupul. Inlocuitorul acestuia este Matt Garstka (Gokh Bi System, Two Man Trio, Verse The Fire).

"Tosin si Javier sunt cei mai generosi, grijulii si intelegatori tipi pe care i-am cunoscut vreodata si sper sa fim prieteni pentru toata viata. In ultimul deceniu nu am facut nimci altceva decat muzica. Am inregistrat, am scris, am cantat, am repetat, am sustinut turnee si am produs. M-a dus mai departe decat ce as fi putut visa ca un copil cand totul a inceput. Noile mele teluri se extinde peste tobe si sunt tipul de persoana care urmareste constant noi visuri. Veti auzi mai multe despre mine in curand", a declarat Navene Koperwies.

"Am impartit cateva din experientele mele muzicale memorabile de pana acum cu Navene si il consider un frate adevarat. Il laud pentru ca isi urmeaza propria cale in viata, desi asta inseamna ca nu voi mai imparti scena cu el. Ma simt binecuvantat ca am avut placerea de a lucra impreuna si de a crea o prietenie lunga," a adaugat Tosin Abasi.

"Nu vedem altceva decat un mare potential in Matt si suntem nerabdatori sa cantam cu el in urmatoarele turnee. Suntem foarte incantati pentru viitorul Animals As Leaders, care este mai stralucit ca oricand. Sunt mai mult decat incantat pentru momentul in care fanii nostri vor auzi noua muzica pe care o fabricam pentru viitor."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: