Corey Taylor nu canta cu Anthrax

de Morrison

Corey Taylor nu canta cu Anthrax
Trupa Anthrax a abandonat planurile de a-l utiliza pe frontmanul Slipknot/Stone Sour pe postul de solist lasat liber de Joey Belladonna in ianuarie 2007, dupa mai putin de doi ani de la reintoarcerea sa in trupa.

Anthrax declarasera de curand ca intentioneaza sa il foloseasca pe Taylor pentru inregistrarile la noul lor album, dar se pare ca acest lucru nu este realizabil deoarece inregistrarile Anthrax se vor suprapune cu inregistrarile Slipknot de la inceputul anului 2008.

In alta ordine de idei, Charlie Benante, bateristul Anthrax, a afirmat recent intr-un post de pe site-ul oficial Anthrax despre proaspatul DVD al celor de la KISS, 'Kissology' vol. I ca reprezinta "cu adevarat visul unui fan KISS...". "Am asteptat asta de foarte, foarte mult timp. Am ascultat primul disc si parca aveam din nou 12 ani, eram fericit, vesel...", mai spune Benante, care se considera inca un fan al legendarei trupe. Anthrax lucreaza in prezent la un nou album pe care, daca lucrurile merg conform planurilor trupei, il vor scoate cat mai devreme in 2008.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook