Membrii de la Anthrax, White Zombie si Fates Warning formeaza o noua trupa.

de Cristi Nedelcu

Membrii de la Anthrax, White Zombie si Fates Warning formeaza o noua trupa.


Totul a inceput la aniversarea de 50 de ani a lui Scott Ian, chitaristul celor de la Anthrax care a declarat ca si-ar dori foarte mult sa ii mai asculte pe cei de la Mother Superior care din pacate numai activeaza ca trupa.

Mother Superior a fost o trupa din Los Angeles a carui fan declarat era chitaristul din Anthrax. Acum insa se pare ca dorinta lui Ian se va indeplini cu ajutorul unei noi trupe formate din Jim Wilson, frontmanul celor de la Mother Superior, Joey Vera de la Fates Warning si Armored Saint, John Tempesta de la White Zombie si The Cult si bineinteles Scott Ian alaturi de sotia sa Pearl Aday.

Iata ce a declarat Ian: "Am vrut sa aleg o lista cu piesele mele favorite de la Mother Superior si impreuna cu tipi astia sa punem de un concert la mine acasa, doar ca chestia asta a dus la un album."

Ian a continuat apoi: "Jim (Jim Willson) a fost cel cu ideea. Pearl era si ea un mare fan Mother Superior. Le-am propus apoi si prietenilor mei Joey Vera si John Tempesta sa faca parte din proiect pentru ca stiam ca si ei erau mari fani si fara nici o ezitare au acceptat."

Jim Willson a spus ca e foarte bucuros ca face parte din proiect. "Nu a trebuit sa fiu convins, am fost flatat si mi s-a parut o idee foarte buna. M-am gandit ca va fi distractiv si ca este o oportunitate de a scrie unui nou capitol pentru a putea trece mai departe."

Noua trupa infiintata pe loc s-a numit Motor Sister iar albumul a fost intitulat "Ride" fiind inregistrat in doua zile in studioul lui Ian de producatorul celor de la Anthrax, Jay Ruston. Albumul va fi lansat pe data de 10 Martie.

Tracklist-ul este urmatorul:

1. ‘A Hole’

2. ‘This Song Reminds Me of You’

3. ‘Beg Borrow Steal’

4. ‘Fool Around’

5. ‘Get That Girl’

6. ‘Head Hanging Low’

7. ‘Fork in the Road’

8. ‘Little Motor Sister’

9. ‘Pretty in the Morning’

10. ‘Whore’

11. ‘Doghouse’

12. ‘Devil Wind’

Mai jos puteti urmari un video in care membrii Motor Sister vorbesc despre trupa si album, si interpreteaza piesa "This Song Reminds Me of You".
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: