Vezi noul videoclip ANTI-FLAG, This Is The New Sound

de George Lazar

Vezi noul videoclip ANTI-FLAG, This Is The New Sound


Anti-Flag au lansat un nou videoclip, "This Is The New Sound", extras de pe viitorul album al trupei ce va fi lansat pe 20 martie via Sideondummy Records.


Clipul a fost filmat la inchisoarea Ohio State Reformatory, aceeasi in care a fost s-a filmat si "Shawshank Redemption", film celebru in distributia caruia apar Morgan Freeman si Tim Robbins.

Videoclipul face parte din campania Amnesty, campanie castigatoare a premiului Nobel pentru activitatea de protejare a drepturilor omului. Amnesty International au mai lucrat cu Anti-Flag pana acum in mai multe campanii pentru drepturile umane.

"Eroziunea drepturilor umane ar trebui mereu luata in serios", a declarat trupa. "Am vrut sa gasim o cale creativa si isteata de a introduce aceste idei in discursul despre noul nostru album. Acest videoclip este o culminare a ideii. Sigur, poate vom vorbi si despre cat de amuzant e sa fim batuti de Muppets, dar vom discuta si despre faptul ca oamenii sunt tinuti prizonieri, fara procese juridice corecte, iar promisiunea presedintelui Obama de a inchide Guantanamo Bay a ramas neindeplinita".

Tracklist "The General Strike":

01 – Controlled Opposition
02 – The Neoliberal Anthem
03 – 1915
04 – This is the New Sound
05 – Bullshit Opportunist
06 – The Ranks of the Masses Rising
07 – Turn a Blind Eye
08 – Broken Bones
09 – I Don’t Wanna
10 – Nothing Recedes Like Progress
11 – Resist
12 – The Ghosts of Alexandria

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook