Detalii despre afterparty-ul Antimatter

de Morrison

Detalii despre afterparty-ul Antimatter
Participantii la concertul acustic Antimatter sunt invitati la petrecerea de dupa eveniment, care va avea loc la Becker Brau Live Music Club, situat pe strada Turturelelor nr.11, Bucuresti.

Dupa o seara speciala de muzica acustica si atmosfera melancolica alaturi de Antimatter,
publicul este invitat si la petrecere si bere pana dimineata! Mick Moss si Duncan Patterson sunt asteptati si ei sa participe la afterparty si sa se bucure de distractie alaturi de fanii lor.

De asemenea, va reamintim ca zece fani norocosi vor avea posibilitatea sa ii cunoasca pe Mick Moss si Duncan Patterson, dupa concertul din seara de 5 noiembrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati prin e-mail in data de 1 noimembrie. Data limita pana la care va puteti inscrie la concurs este 30 octombrie. Mai multe detalii despre regulamentul
concursului de gasesc pe www.artmania.ro.

Concertul acustic sustinut de Duncan Patterson (ex- Anathema, Antimatter) si Mick Moss
(Antimatter) va avea loc in data de 5 noiembrie, de la ora 21.00, la Becker Brau Live Music
Club, situat pe strada Turturelelor, nr. 11, Bucuresti.

Mick Moss si Duncan Patterson vor prezenta variantele proprii ale unor piese semnate Anathema, cum ar fi Empty, Feel sau Destiny, alaturi de piese de pe ultimul album Antimatter, intitulat Leaving Eden dar si melodii mai vechi, ca The Last Laugh sau Saviour.

Pretul unui bilet este de 50 de lei, iar biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si pe
www.ticketpoint.ro.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook