Detalii despre concertul acustic Antimatter

de Morrison

Detalii despre concertul acustic Antimatter
Concertul Antimatter din seara de 5 noiembrie va oferi celor prezenti in sala o ora si jumatate de muzica acustica de cea mai inalta calitate, intr-o locatie de exceptie.

Mick Moss si Duncan Patterson vor prezenta variantele proprii ale unor piese semnate Anathema, cum ar fi Empty, Feel sau Destiny, alaturi de piese de pe ultimul album Antimatter, intitulat Leaving Eden dar si melodii mai vechi, ca The Last Laugh sau Saviour.

Backer Brau Live Music Club, locatia unde se va desfasura evenimentul, dispume de un sistem special de sonorizare, care va asigura cu acustica impecabila, care permite o buna auditie, indiferent de locul ocupat in sala.

Mai mult, mixerul digital Yamaha, cu 48 de canale, este o piesa unicat pentru un club din Romania, iar sistemul de lumini este si el de ultima generatie.

Nu in ultimul rand, publicul va putea urmari concertul si pe un ecran de proiectie de 3x4m, ce ofera o imagine de o calitate impresionanta. Capacitatea clubului este de 700 de persoane.

Inainte de a ajunge la Bucuresti, Mick Moss si Duncan Patterson vor concerta in Ungaria (4 noimebrie), urmand sa plece apoi spre Italia si Finlanda.

Concertul acustic sustinut de Duncan Patterson (ex- Anathema, Antimatter) si Mick Moss (Antimatter) va avea loc in data de 5 noiembrie, de la ora 21.00, la Becker Brau Live Music Club, situat pe strada Turturelelor, nr. 11, Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 50 de lei, iar biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook