Anvil discuta despre noul album (video)

de Buvnitz

Anvil discuta despre noul album (video)


Global Edmonton a realizat recent un interviu cu Steve Kudlow, chitaristul si solistul grupului canadian Anvil. Conversatia poate fi urmarita mai jos.

Juggernaut Of Justice, noul album Anvil, va fi lansat pe data de 20 iunie via SPV/Steamhammer. Discul va fi disponibil in format digipack, dublu LP, versiune standard si digitala.

Materialul a fost inregistrat in studioul lui Dave Grohl, Studio 606 (Nirvana, Foo Fighters) alaturi de producatorul Bob Marlette (Black Sabbath, Airbourne, Filter, Alice Cooper).

Inainte de lansarea acestui album, The End Records va lansa o antologie ANVIL, o colectie ce va curpinde intreaga cariera a formatiei inca din 1978.

Trebuie sa spun ca acesta este cel mai bun album Anvil. Avem si cateva surprize pentru fani iar productia realizata de Bob Marlette este pur si simplu incredibila.' declara solistul si chitaristul Steve Kudlow.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook