Anvil vor colabora cu Bryan Adams

de cristina_n

Anvil vor colabora cu Bryan Adams

Solistul Bryan Adams a declarat ca este interesat sa colaboreze cu formatia ANVIL, pentru noul sau album.

Informatia a fost confirmata de catre Robb Reiner, bateristul Anvil, care a precizat ca trupa este foarte incantata de aceasta viitoare colaborare.

Dupa mai mult de 30 de ani in anonimat, Anvil au ajuns in atentia publicului prin lansarea unui documentar ce a devenit peste noapte un succes.

AC/DC, probabil cea mai cunoscuta formatie din istoria muzicii hard rock, au decis ca Anvil sa deschida cele doua concerte ale formatiei programate in Boston si New Jersey pe 28 si respectiv 31 iulie.

Keanu Reeves este un sustinator al formatiei, el fiind cel care a si prezentat documentarul, fiind foarte interesat de ceea ce se intampla pe scena rock si metal actuala, declarand chiar ca se gandeste serios sa isi intemeieze o noua trupa.

La premiera documentarului au mai fost prezenti Duff McKagan, Henry Rollins, membrii formatiei Good Charlotte si multi altii.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook