Robb Reiner (Anvil): Suntem o formatie care trebuie vazuta

de Astaroth Priestess

Robb Reiner (Anvil): Suntem o formatie care trebuie vazuta

Robb Reiner, care activeaza la baterie in formatia ANVIL, a acordat recent un interviu pentru TheyWillRockYou, in care a vorbit, printre altele, despre noul album si despre activitatea trupei in materie de turnee si concerte.

Intrebat de stadiul noului album, artistul a declarat: "Este intitulat "Juggernaut Of Justice" si speram sa il inregistram la sfarsitul acestui an. Albumul este compus in intregime, trebuie doar sa-l inregistram."

"Avem douazeci de piese si probabil o sa punem 12 pe album dar am fost ocupati cu turnee in toata lumea si nu am avut timp sa-l inregistram. Suntem o formatie care trebuie vazuta deci asta facem acum", a adaugat Reiner.

Reiner a avut chiar si un sfat pentru formatiile care sunt la inceput de drum: "Trebuie sa se asigure ca fac asta din motivul corect. Trebuie sa iubeasca ceea ce fac si nu sa incerce sa castige un ban. Motivatia ar trebui sa fie doar iubirea pura pentru a crea muzica."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook