Steve Kudlow (Anvil): Ne luptam la fel de mult ca intotdeauna

de Astaroth Priestess

Steve Kudlow (Anvil): Ne luptam la fel de mult ca intotdeauna

Steve "Lips" Kudlow (Anvil) a acordat recent un interviu lui John Soeder (The Plain Dealer) in care a vorbit despre succesul formatiei ANVIL, in care activeaza ca vocal si chitarist.

Intrebat de modul in care documentarul "Anvil! The Story Of Anvil" a schimbat cariera formatiei, Kudlow a declarat ca filmul nu a condus la schimbari majore.

"Ne luptam la fel de mult ca intotdeauna. Multe lucruri nu s-au schimbat", a declarat artistul.

"Nu ma plang...Oamenii au imbratisat formatia la multe nivele personale diferite. Cand concertam, oamenii nu sunt neaparat acolo pentru muzica noastra. Sunt acolo pentru ca ne stiu din film."

"Cantam in fata unor oameni care nu au mai fost la un concert metal in viata lor. Ar putea foarte bine sa ne cumpere si CD-ul. Dar numai Dumnezeu stie daca il asculta."

"Cand ne cumpara CD-ul, este din sentimentalism: 'Chiar imi plac baietii astia si merita sa aiba albumul vandut si ca eu sa-l cumpar'. Daca le place cu adevarat nu stiu."

Kudlaw nu este de parere ca o formatie care are la activ numeroase albume dar nu a castigat popularitate nu este una de calitate, specificand ca: "Pentru mine, succesul consta in a face ceea ce-ti place si a scapa cu asta."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook