APA SIMBETII anunta lansarea variantei remasterizate a albumului de debut NIHIL SAPIENT

de Cristi Nedelcu

APA SIMBETII anunta lansarea variantei remasterizate a albumului de debut NIHIL SAPIENT


Formatia bucuresteana Apa Simbetii anunta lansarea variantei remasterizate a albumului de debut NIHIL SAPIENT si lucreaza intens la compozitia unui nou material discografic pentru anul 2018.

Lansat in 2013 in clubul Private Hell din Bucuresti, albumul Nihil Sapient a fost foarte bine primit de publicul autohton de muzica undergound, in special de cel axat pe genuri progresive si experimentale, aducand o combinatie eterogena de black metal, death metal, progressive si djent.

...from doom-death metal to blackened death metal, from a mixed band to an all-men band with raw power and loud, rough beats....

roevents review

Varianta noua, remasterizata (sau mai bine zis "remaiestrita") a albumului Nihil Sapient pune cele 7 piese originale intr-o lumina noua si proaspata, datorita calitatilor acustice imbunatatite, si aduce de asemenea o piesa bonus, nelansata pana acum – Solar Extinction.

Incepand cu luna octombrie a. c., Apa Simbetii lucreaza la ultimele detalii componistice ale celui de-al doilea material discografic, urmand ca pana in decembrie sa se finalizeze si inregistrarile. Numele noului album va fi anuntat in decursul saptamanilor urmatoare, impreuna cu un preview audio.

Lyric video-ul pentru piesa INTIMIDARE deja a fost lansat in aceasta vara, fiind prima piesa de pe noul material in lucru.


Lista piese Nihil Sapient Remaiestrit:

1. The Dream of the Mad Arab

2. Tesseract

3. Opium

4. What the Moon Brings...

5. Primitive Future

6. Nihil Sapient

7. Oratio Diabolis (feat. Flip of Negative Core Project)

8. Solar Extinction (rare bonus)

In afara de Bandcamp, albumul Nihil Sapient Remaiestrit (Remastered) poate fi gasit pentru descarcare pe iTunes si Google Play, si curand pe Amazon, Spotify, Apple Music, Deezer si multe alte magazine online.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: