Apocalyptica renunta la serviciile solistului Shinedown

de Buvnitz

Apocalyptica renunta la serviciile solistului Shinedown


Potrivit The Pulse Of Radio, formatia finalndeza Apocalyptica a fost nevoita sa renunte la vocile inregistrate de solistul Brent Smith (Shinedown) pentru noul single intitulat Not Strong Enough, extras de pe albumul 7th Sympohny.

Insa o sursa declara ca Apocalyptica nu au reusit sa obtina drepturile necesare pentru difuzarea piesei la posturile de radio. Parte din vina o poarta Atlantic Records.

Versiunea radio va include vocea lui Doug Robb (Hoobastank).

Apocalyptica au fost nevoiti sa amane o serie de concerte programate pentru finele anului din pricina unor probleme de sanatate suferite de Perttu Kivilaasko.

'Pentru a ne asigura ca Perttu are suficient timp pentru a se recupera, am decis sa amanam toate datele din Franta si Elvetia. Din fericire am reusit sa reprogramam toate aceste concerte si chiar sa adaugam doua in Marmade si Garorock.'

Un interviu acordat de Brent Smith poate fi ascultat mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook