Apocalyptica vor participa la aniversarea 30 de ani Metallica

de Alex Warheart

Apocalyptica vor participa la aniversarea 30 de ani Metallica


Dupa ce au concertat alaturi de Metallica pe 5 decembrie, Apocalyptica au onoarea de a concerta alaturi de Metallica in turneul aniversar "Metallica 30 years aniversary".

Apocalyptica au mai sustinut concerte alaturi de Metallica si inca sunt bucurosi de a sustine concerte alaturi de ei.

Ce poti face cand Metallica te invita sa sustii un concert la petrecerea lor? Poti spune doar DA!!! Suntem onorati si foarte bucurosi sa facem parte din acest eveniment unic. Metallica a fost intotdeauna o mare influenta pentru noi.Asta ne-a facut muzica mai fruomasa. Cliff,James,Lars,Kirk,Rob and Jason, LA MULTI ANI!", a declarat Eicca Toppinen.

Recent, Metallica a interpretat o piesa in premiera in cadrul primului concert aniversar, concert la care au acces numai fanii trupei inscrisi in fanclub.

Piesa a fost compusa pentru Death Magnetic, insa nu si-a gasit un loc pe varianta finala.Hate Train a fost trimisa pe email tuturor membrilor fanclubului, iar acum, dupa concert, poate fi ascultata pe youtube.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook