Castigatorii competitiei Stufstock pentru scena mica

de Morrison

Castigatorii competitiei Stufstock pentru scena mica
Juriul, format din organizatorii Stufstock 6 si Orange Concept Store, a desemnat castigatorii competitiei trupelor tinere pentru scena mica de la Spice Club.

Intre 8 si 25 iulie, in fiecare marti si miercuri, la Orange Concept Store au avut loc concerte cu public destinate selectionarii trupelor de mai sus. Publicul a avut posibilitatea sa voteze trupa preferata pe site-urile Stufstock si Orange Concept Store.

In urma numararii voturilor, trupa Twisted Cables a fost declarata castigatoare.

Intre cele noua trupe alese pentru a performa pe scena de la Spice Club, in cadrul Stufstock 6, juriul a desemnat trupa Melting Carousel castigatoare a acestei competitii.

Melting Carousel va primi, din partea organizatorilor Stufstock 6, un clip care se va filma in cele 3 zile ale festivalului, la Vama Veche, si care va fi produs de Stufstock.

Vor urca pe scena mica a festivalului Stufstock 6 trupele: Blister Blue, Go to Berlin, Les Elephants Bizarres, L'orchestre de Roche, Melting Carousel, Rock House, Shihaya, Twisted Cables, Yesterdays.

bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook