Incepe competitia pentru scena mica Stufstock 6

de Morrison

Incepe competitia pentru scena mica Stufstock 6
In aceasta seara, 8 iulie, vor avea loc primele trei concerte din cadrul competitiei pentru scena mica de la Stufstock 2008. Prin urmare, trupele Rock House, Nightfly si Highlight va asteapta la ora 19.30, la Orange Concept Store.

Incepand de astazi, in fiecare marti si miercuri, cate 3 trupe vor sustine un concert cu public, la Orange Concept Store, cu intrare libera.

Un juriu format din organizatorii Stufstock 2008 si echipa Orange Concept Store va nota fiecare prestatie.

Cate o piesa din concertul fiecarei trupe va fi postata pe internet. Doritorii vor putea sa voteze trupele preferate accesand site-urile stufstock.com sau orangeconcept.ro.

Castigatoarea votului publicului va avea un loc asigurat pe scena mica de la Spice Club din Vama Veche. Celelalte locuri vor fi desemnate de juriu, luand in calcul si popularitatea confirmata prin vot, pe cele doua site-uri.

Program concerte competitie Stufstock 2008 :

9 iulie, ora 19.30:
Shihaya
Les Elephants Bizzares
Go To Berlin

15 iulie, ora 19.30
Blister Blue
The Twisted Cables
The Discoballs

16 iulie, ora 19.30
Yesterdays
Abis
Israel Lights

22 iulie, ora 19.30
Melting Carousel
Lazy Cat
Boeuf

Adresa Orange Concept Store: Calea Victoriei, nr. 41

Festivalul Stufstock 2008 va avea loc in zilele de 14, 15 si 16 august la Vama Veche si va reuni 26 de trupe/artisti, dintre care 11 din strainatate.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook