Mircea Toma vorbeste despre Stufstock 2008

de Morrison

Mircea Toma vorbeste despre Stufstock 2008
Mircea Toma a postat pe forumul METALHEAD urmatorul mesaj, care vrea sa raspunda intrebarilor rockerilor legate de editia din acest an a festivalului, in special de prezenta Petrom pe afisul unei manifestatii care se vrea ecologista.

Va prezentam mai jos mesajul d-lui Mircea Toma:

Citeam linistit pareri pro si contra Stufstock, cand am dat peste textul gasit de tine. Uite, sunt chiar maleficul Mircea Toma. Nu sunt emotiv, m-a batatorit experienta de ziarist - am fost denuntat, pe rand, spion maghiar, agent al serviciilor secrete militare, apoi am fost promovat agent CIA, Vadim m-a facut "repetent", "Mircea Toma care ne provoaca voma" si "homosexual violent", securist, iudeo mason samd. Nu mai e loc sa adaugi ceva care sa-mi produca o trauma. Dar sa crezi ca TVR are bani sa sponsorizeze ceva, asta cere un apel la 112.

Am citit despre un afis pe care nu apare numele artistilor. Ei bine, apare, dar e reprodus asa cum au cerut artistii, deci e accesibil numai celor care stiu cine sunt zapacitii sau celor care au un flamand simt al detaliului.

Petrom a fost o alta mustrare pe care am citit-o aici. Am discutat, in asociatia noastra, despre ipocrizie. Petrom are un program de protectie a mediului. Investeste bani in crearea de parcuri - cateva au fost inaugurate. La Vama participa la o campanie care, intre altele, strange semnaturi pentru a opri o lege a vanatorii care exista in parlament si care vrea sa dea verde vanatorii in zone protejate. Sunt detalii pe site-ul festivalului. Pe de alta parte, da, Petrom polueaza. Ce faci: accepti sau nu de la Petrom o investitie in protectia mediului? Dar tu cum te deplasezi? Folosesti benzina? Eu merg cu masina. Deci poluez. Fac ceva ca sa repar ce stric? Dar tu?


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook