Noi artisti confirmati la Stufstock 2008

de Morrison

Noi artisti confirmati la Stufstock 2008
Organizatorii Stufstock 2008 au anuntat azi nume noi in line-up-ul evenimentului. Intre acestea se numara cel al violonistului Jean-Luc Ponty (16 august), cel care a cantat alaturi de Frank Zappa, intr-un proiect fusion jazz-rock.

Alti invitati din strainatate care se alatura deja anuntatilor dEUS, Apocalyptica, Air Traffic si Kultur Shock sunt Gradwohl din Austria, Konqistador din Australia, Kora Jazz Trio din Africa, Nguyen Le din Franta si Farfarello Germania.

Din Romania, vor participa Harri Tavitian in seara de jazz, iar in primele doua seri, pe langa The Amsterdams si Byron, va intra o a treia trupa, ca urmare a unei selectii facute de Stufstock si Orange.

In total, in cele trei zile ale Stufstock 2008 , vor concerta 11 trupe din strainatate si 15 din Romania pe scenele din Vama Veche, de la Marina Park si Spice Club.

Bilete si abonamente pot fi procurate prin bilet.ro, eventim.ro si ticketpoint.ro, precum si de la punctele de vanzare ale acestora: retelele de magazine Carrefour Voiaj, Diverta, Flamingo, Flanco, Germanos.

In Bucuresti, biletele pot fi cumparate si de la Green Hours, Flamingo Unirii, Flanco Dorobanti, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Music Shop Batistei si Victoriei.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook