Ultimele zile cu bilete reduse la concertul APOCALYPTICA

de Chaos Lore

Ultimele zile cu bilete reduse la concertul APOCALYPTICA


Finlandezii de la Apocalyptica revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.

Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls si Changing Skins.

Organizatorii vin in sprijinul celor care doresc sa participe la acest eveniment si le amintesc ca pana la data de 31 martie biletele achizitionate au un pret special: 85 lei in picioare si 95 lei in tribuna.

Romanian Rock Meeting se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock de a se intalni, de a asculta muzica preferata si, de ce nu, de a se intalni cu formatiile preferate.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:

In picioare
85 lei - pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012)
95 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Tribuna
95 lei - pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012)
110 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

VIP:
250 lei - doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook