Angela Gossow de la Arch Enemy este vegetariana

de Buvnitz

Angela Gossow de la Arch Enemy este vegetariana


Au mai rams 9 zile pana la mult asteptatul concert Arch Enemy din 18 ianuarie 2012, de la Arenele Romane.

La capitolul mancare, Angela Gossow a cerut numai legume proaspete, salate, fructe si cartofi copti. Angela a facut aceste specificatii deoarece este vegetariana si este alergica la branza, condimente si produse din soia. Nu numai solista este vegetariana, ci si restul formatiei si staff-ul acesteia.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formatiei, „Khaos Legions”. Astfel, dupa patru ani de pauza discografica, albumul lansat pe 30 mai in Europa si pe 7 iunie in America a meritat asteptarea. Fanii vor avea ocazia sa asculte live cele mai noi piese semnate Arch Enemy, dar si melodiile care i-au facut celebri.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului , la Arenele Romane si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este :

pana pe 18 ianuarie- 105 lei
18 ianuarie (ziua concertului): 120 leiDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook