Arch Enemy despre ultimul album

de Morrison

Arch Enemy despre ultimul album
Michael Amott, chitaristul Arch Enemy, a declarat ca toti membrii trupei sunt multumiti de noul album, Rise of the Tyrant.

Fireste ca intotdeauna sunt unele lucruri pe care le-ai schimba la un album, odata ce il vezi terminat si iesit pe piata, in special unele aspecte legate de productie. Mi se pare insa ca albumul asta are chiar personalitate, este mai tehnic si in acelasi timp mai rapid, spune Amott.

Angela Gossow, solista vocala a trupei Arch Enemy a comentat prestatia formatiei sale din turneul care tocmai s-a incheiat. Arch Enemy au cantat in acest turneu alaturi de Machine Head si Sanctity.

Mi-a placut la nebunie sa-i urmaresc pe Machine Head in concert, spune Angela. Ce fac ei este destul de diferit de ceea ce facem noi. Sunt ca o forta imposibil de stavilit. Dar in afara scenei sunt cu adevarat draguti, desi atunci cand ii vezi live iti par genul de oameni cu care n-ai vrea sa te intalnesti noaptea in locuri pustii, spune Gossow.

Formatia Arch Enemy va filma doua videoclipuri de pe noul lor album intitulat Rise of The Tyrant. Lansarea oficiala a albumului va avea loc pe 25 septembrie 2007.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook