ARIA deschide concertul Arch Enemy la Bucuresti

de Buvnitz

ARIA  deschide concertul Arch Enemy la Bucuresti


ARIA, trupa care va canta in deschiderea concertului Arch Enemy,va sustine o repetitie cu public in data de 15 ianuarie 2012, in club Jukebox Venue, incepand cu ora 20:00.

ARIA este o formatie de metal modern ce a luat nastere in anul 2010 la initiativa lui Cezar Popescu si Cosmin Lupu. Cei doi si-au dorit dintotdeauna sa creeze impreuna muzica avand atitudinea si pasiunea potrivita curentului international din peisajul metalului modern.

Toti membrii formatiei sunt implicati in numeroase proiecte muzicale, fiind colegi si la Mozart Rocks!. Componenta trupei este: Cezar Popescu(chitara, voce)- chitaristul trupei Vita de Vie, Cosmin Lupu (chitara, voce)- chitaristul formatiei Voodoo, Robert Ursache(bass)- din 2006 incepe o colaborare cu studioul High Vision Studio, ca si instrumentist si compozitor, unde a inregistrat numeroase piese., Andrei Ilie(tobe/percutii)- a cantat si colaborat in diferite formule, cu ocazia mai multor evenimente de muzica clasica si rock.

Jukebox Venue inseamna calitate si preturi mici: sticla de Jack Daniel’s 75 lei, sticla de vodka Finlandia 75 lei, bere Ciuc 4,5 lei si shot-ul de tequila si Jagermeister la 5 lei.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Intrarea va fi gratuita.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook