Castigatorii invitatiilor la concertul Arch Enemy de la Bucuresti

de Chaos Lore

Castigatorii invitatiilor la concertul Arch Enemy de la Bucuresti


METALHEAD a oferit doua invitatii duble la concertul pe care Arch Enemy il vor sustine la Arenele Romane din Bucuresti pe 18 ianuarie celor care au strans cele mai multe like-uri la concursul de pe Facebook.

Clasamentul il puteti vedea mai jos. Castigatorii sunt:

Andrei Costea 444 - castigator
Bursuc Sergiu 436 - castigator


Rotting Filth 371
Katta XD 306
Silviu Georgian 212
Nadia Necromancy 145
Daniel Cojocaru 91

Felicitari! Cei doi castigatori sunt rugati sa trimita cat mai curand numele lor din buletin. Detalii pe pagina concursului de pe Facebook. Premiile le ridicati de la intrare cu buletinul.


La cererea publicului, Phoenix Entertainment aduce pentru prima data in Romania trupa Arch Enemy. Astfel, formatia suedeza va sustine un concert impresionant in data de 18 ianuarie 2012, la Arenele Romane.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formatiei, „Khaos Legions”. Astfel, dupa patru ani de pauza discografica, albumul lansat pe 30 mai in Europa si pe 7 iunie in America a meritat asteptarea. Fanii vor avea ocazia sa asculte live cele mai noi piese semnate Arch Enemy, dar si melodiile care i-au facut celebri.

Arch Enemy este o trupa suedeza infiintata in 1996 de fratii Michael Amott si Christopher Amott, insa si-au castigat renumele abia in anul 2000 cand trupei i s-a alaturat solista Angela Gossow. De-a lungul carierei au lansat 8 albume care s-au bucurat de un mare succes in toata lumea.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului , la Arenele Romane si online pe eventim.ro.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook