Concert Arch Enemy miercuri la Arenele Romane

de Buvnitz

Concert Arch Enemy miercuri la Arenele Romane


Arch Enemy va concerta in aceasta seara la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, toti participantii sunt rugati sa se prezinte la intrarea de la Arenele Romane incepand cu ora 18:30, concertul urmand a incepe la ora 19:30.

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa Arch Enemy il va sustine cu ocazia lansarii a celui mai recent album al lor, „Khaos Legions”. Arch Enemy este o trupa suedeza infiintata in 1996 de fratii Michael Amott si Christopher Amott, insa si-au castigat renumele abia in anul 2000 cand trupei i s-a alaturat solista Angela Gossow. De-a lungul carierei au lansat 8 albume care s-au bucurat de un mare succes in toata lumea.

Se interzice accesul in incinta Arenelor Romane cu: aparate foto profesionale si camere de filmat, bautura sau mancare, arme si obiecte contondente, droguri. De evitat bagajele voluminoase.

Se pot gasi bilete la intrarea in Arene. Pretul unui bilet este de 120 RON.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook