De la Arch Enemy, la Scorpions

de Alin Pildner

De la Arch Enemy, la Scorpions


Un supergrup compus din reprezentanti ai scenei metal suedeze au s-au reunit pentru un tibut hard 'n heavy
METAL GODS, un all-star band compus din Apollo Papathanasio ( Spiritual Beggars, Firewind ) - Voce, Chris Amott (ex- Arch Enemy ) - Chitara, Ludwig Witt (Spiritual Beggars, Grand Magus) - Tobe si Par Wallmark (Last tribe) – Bas, a prezentat in seara de 4 iulie un setlist de coveruri clasice, ca semn de respect fata de unele dintre cele mai mari nume din rock.

Rememorand unele dintre cele mai importante piese ale lui Ozzy Osbourne, Dio sau Scorpions, cei patru muzicieni au intretinut atmosfera din James Rockbar din Halmstad, Suedia, concertul prilejuind o intalnire aparte, diferita fata de stilul cu care si-au obisnuit fanii de-a lungul timpului.

Chris Amott
a parasit Arch Enemy in 2012, pentru a urma alte cai muzicale, sfarsitul 2014 anuntand un nou album pentru trupa in care activeaza in prezent - Armageddon. In acelasi 2012, Apollo Papathanasio a parasit trupa Firewind, activand insa, in continuare, in Spiritual Beggars, alaturi de Michael Amott, fratele lui Chris.
Mai jos, puteti urmari inregistrari de la acest concert de club.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook