Arch Enemy - War Eternal videoclip


Dupa ce mai toate sursele si fanii au postat ilegal noul videoclip - din surse doar de ei stiute - managementul Arch Enemy s-a gandit sa publice si el 'oficial' clipul pentru War Eternal.

Daca nu l-ati vazut pana acum, il gasiti mai jos.  

Angela Gossow si-a anuntat plecarea in ce a devenit una din cele mai neasteptate vesti ale anului in ce priveste scena metal internationala. Gossow paraseste postul de solista pentru a se dedica managementului.

'Dupa 13 ani, sase albume de studio si numeroase turnee in cinci continente, este timpul sa incep o noua etapa a vietii mele. Ma voi dedica managementului si voi ramane business manager pentru Arch Enemy. In paralel, voi continua dezvoltarea propiului portofoliu de trupe.

'Alissa White-Gluz este noua solista Arch Enemy si ma bucur mult pentru sansa oferita, Alissa este o solista incredibila, iar acum are sansa de a straluci.'

Vreau sa le multumesc tuturor fanilor Arch Enemy, casei de discuri, echipei de turneu si toti cei care ne-au sustinut in acesti an.

War Eternal va fi lansat oficial in data de 10 iunie. 'Albumul este produs de noi, la fel ca si precedentul Khaos Legions.' declara chitaristul Michael Amott.