Arch Enemy - You Will Know My Name videoclip


You Will Know My Name, noul videoclip semnat de Arch Enemy, poate fi urmarit mai jos. Piesa este semnata de pe noul disc - War Eternal - a carui coperta este semnta de artistul roman Costin Chioreanu.

'Cautam un desen cu o atmosfera unica, ceva care ar putea completa muzica la care am lucrat din greu in acesti ultimi ani. Alegerea mea a fost artistul roman Costin Chioreanu, a carui lucrari le admir de multa vreme. Costin a inteles viziunea mea in ce priveste partea de artwork si layout. Este una din cele mai bune imagini pe care le-a avut Arch Enemy!'

Angela Gossow si-a anuntat plecarea in ce a devenit una din cele mai neasteptate vesti ale anului in ce priveste scena metal internationala. Gossow paraseste postul de solista pentru a se dedica managementului.

'Dupa 13 ani, sase albume de studio si numeroase turnee in cinci continente, este timpul sa incep o noua etapa a vietii mele. Ma voi dedica managementului si voi ramane business manager pentru Arch Enemy. In paralel, voi continua dezvoltarea propiului portofoliu de trupe.

'Alissa White-Gluz este noua solista Arch Enemy si ma bucur mult pentru sansa oferita, Alissa este o solista incredibila, iar acum are sansa de a straluci.'

War Eternal va fi lansat oficial in data de 10 iunie. 'Albumul este produs de noi, la fel ca si precedentul Khaos Legions.' declara chitaristul Michael Amott.

 

Comenteaza logat cu Facebook

Log In with Facebook

Like us on Facebook