Arch Enemy - You Will Know My Name videoclip


You Will Know My Name, noul videoclip semnat de Arch Enemy, poate fi urmarit mai jos. Piesa este semnata de pe noul disc - War Eternal - a carui coperta este semnta de artistul roman Costin Chioreanu.

'Cautam un desen cu o atmosfera unica, ceva care ar putea completa muzica la care am lucrat din greu in acesti ultimi ani. Alegerea mea a fost artistul roman Costin Chioreanu, a carui lucrari le admir de multa vreme. Costin a inteles viziunea mea in ce priveste partea de artwork si layout. Este una din cele mai bune imagini pe care le-a avut Arch Enemy!'

Angela Gossow si-a anuntat plecarea in ce a devenit una din cele mai neasteptate vesti ale anului in ce priveste scena metal internationala. Gossow paraseste postul de solista pentru a se dedica managementului.

'Dupa 13 ani, sase albume de studio si numeroase turnee in cinci continente, este timpul sa incep o noua etapa a vietii mele. Ma voi dedica managementului si voi ramane business manager pentru Arch Enemy. In paralel, voi continua dezvoltarea propiului portofoliu de trupe.

'Alissa White-Gluz este noua solista Arch Enemy si ma bucur mult pentru sansa oferita, Alissa este o solista incredibila, iar acum are sansa de a straluci.'

War Eternal va fi lansat oficial in data de 10 iunie. 'Albumul este produs de noi, la fel ca si precedentul Khaos Legions.' declara chitaristul Michael Amott.