Detalii despre KRUNA Pratar: ARCTURUS

de Chaos Lore

Detalii despre KRUNA Pratar: ARCTURUS


Cu doua saptamani inainte de poate cel mai titrat eveniment DonisArt din istorie, KRUNA Pratar: Arcturus, sustinatorii trupei si-au manifestat interesul de a participa in seara de 5 mai, in selecta sala de teatru Reduta din Brasov.

Astfel, cele 250 de rezervari certifica participari din Romania, Bulgaria, R. Moldova, Cehia, Germania. Capacitatea locatiei este de 375 de scaune (inclusiv cele de la balcon) dar permite accesul a inca cca 100 de persoane pe laterale. Rezervarile vor continua sa fie onorate pana pe 2 mai.

Pretul unui bilet este de 100 lei si poate fi procurat exclusiv de la intrarea in locatie, in seara evenimentului.

Avantajul celor cu rezervari confirmate de pe adresa krunafest@gmail.com consta in faptul ca acestia vor avea acces in sala de teatru cu jumatate de ora inainte de ora oficiala, 21.00.

Complet atipic pentru o trupa ca ARCTURUS insa mai mult decat provocator pentru artisti dar si pentru cei prezenti, sala de teatru Reduta din Brasov va fi gazda evenimentului KRUNA Pratar, in seara de sambata, 5 mai 2012, incepand cu ora 20.00.

Intrucat trupa vine special la Brasov pentru acest concert, trupetii vor putea sta la un pahar de vorba si nu numai, impreuna cu cei prezenti la eveniment, pana spre dimineata, intr-o locatie pregatita special, de toate aceste detalii ocupandu-se cu multa atentie partenerul si gazda Next Dream Event.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: