Argus Megere au lansat noul album, VEII

de Andreea Gherfi

Argus Megere au lansat noul album, VEII


Grupul timisorean Argus Megere, muzicieni cu adevarat veterani pe scena de Black Metal romaneasca (activand inca din 1996), si-au lansat in sfarsit cel de-al patrulea album de studio, VEII, prin intermediul Loud Rage Music, pe data de 17 Aprilie 2017, la 5 ani distanta fata de precedentul opus, A treia cale.

Albumul este disponibil acum pentru ascultare si comanda in format digital aici: loudragemusic.bandcamp.com/album/argus-megere-veii si in format fizic (CD) aici: shop.loudragemusic.com/argus-megere-veii

VEII contine 4 piese lungi si deosebit de expresive, si marcheaza trecerea bornei de 20 de ani de activitate pentru trupa, fiind in acelsi timp si o dovada a maturitatii compozitionale adunate de timisoreni atat in aceasta formula, cat si prin colaborari cu alte nume importante ale scenei autohtone cum ar fi: Negura Bunget, Ordinul Negru, Kultika, Vokodlok, Syn Ze Sase Tri, Katharos XIII sau Dara Project.

In mare parte VEII a fost inregistrat, mixat si masterizat de catre Attila Lukinich in DSPro Studios, cu exceptia partilor de tobe si clape care au fost inregistrate in Consonance Studio cu ajutorul lui Sol Faur (Dordeduh). De partea de artwork si design a albumului s-a ocupat Alexandru Das.

Poze Poze pentru articole - argus megere

Lista pieselor:

1. Carul Cerului

2. Tronul celui ce sta de straja

3. Umbre din piatra apuse

4. Tabla

Componenta:

Agerul Pamantului – guitars, vocals

Fulmineos – guitars, vocals, keyboards, FX

Urmuz – bass

Inia Dinia – keyboards

Andrei Jumuga – drums, percussion

Contacte:

Argus Megere

www.facebook.com/argusmegere

Loud Rage Music

www.loudragemusic.com/

loudragemusic.bandcamp.com/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook