Asculta o noua piesa Days Of Confusion, Faceless

de Alex Warheart

Asculta o noua piesa Days Of Confusion, Faceless


Days Of Confusion au oferit la streaming zilele trecute o noua piesa, intitulata "Faceless", extrasa de pe primul material discografic al formatiei "Seeds".


Noua compozitie este disponibila mai jos pe METALHEAD.


"Seeds" tracklist:


1.Faceless
2.Journey
3.Walking in the dark
4.Meta
5.Seeds
6.Grace


Days Of Confusion (ex-Aria) este o tanara formatie alcatuita din muzicieni cu experienta, precum Cezar Popescu (Vita De Vie), Cosmin Lupu (Voodoo), Andrei Ilie (Asha) si Dan Ionescu (Asha, ex-Raza).


Trupa a activat pana de curand sub numele de Aria, intr-o serie de concerte alaturi de trupe de calibru, precum Accept sau Arch Enemy.


Pe 19 decembrie, Days Of Confusion va invita la un eveniment de exceptie, asigurat de supergrupul The Almighty Three.


Proiectul The Almighty Three are la baza unitatea si diversitatea muzicala - 3 trupe ce se sprijina reciproc si ofera publicului o experienta muzicala deosebita - in cadrul concertelor, membrii celor 3 formatii se vor amesteca in grupuri inedite si vor interpreta piese cunoscute din sfera metalului modern, iar alte surprize fiind deja in pregatiri.


De la standul de produse se vor putea achizitiona tricouri oficiale The Almighty Three, precum si CD-uri sau tricouri ale fiecarei trupe in parte, pretul unui bilet fiind de 20 RON.


Mai multe informatii despre The Almighty Three - The New Wave of Romanian Metal, precum si despre viitoarele evenimente, puteti afla accesand pagina oficiala de Facebook.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: