Days Of Confusion te invita la concertul The Almighty Three (video)

de Alex Warheart

Days Of Confusion te invita la concertul The Almighty Three (video)


In primul rand, The Almighty Three este un concept aparut la intiativa membrilor trupelor din tanara generatie de metal modern din Romania - Days of Confusion, White Walls si Goodbye to Gravity.


Primul concert sub aceasta titulatura urmeaza sa se desfasoare in clubul Mojo din Bucuresti, pe data de 5 Decembrie 2012, incepand cu ora 20.00.


Cu aceasta ocazie, membrii formatiei Days Of Confusion au realizat un videoclip in care va invita la concertul de miercuri, disponibil mai jos pe METALHEAD.


Proiectul are la baza unitatea si diversitatea muzicala - 3 trupe ce se sprijina reciproc si ofera publicului o experienta muzicala deosebita - in cadrul concertelor, membrii celor 3 formatii se vor amesteca in grupuri inedite si vor interpreta piese cunoscute din sfera metalului modern, iar alte surprize fiind deja in pregatiri.


La standul de produse se poate achizitiona modelul de tricou oficial The Almighty Three precum si CD-uri sau tricouri ale fiecarei trupe, pretul unui bilet fiind de 20 RON.


Mai multe informatii despre The Almighty Three - The New Wave of Romanian Metal, precum si despre viitoarele evenimente, puteti afla accesand pagina oficiala de Facebook.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: